Bereide Gerechten

Naast een reeks vaste en dagelijks terugkerende verse producten,vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod van wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en u behoeftes. Ons assortiment is daarmee een goede mix van variatie en kwaliteit.


Alle dagen is er verse soep verkrijgbaar steeds bereid met verse groenten. Er worden afwisselend verschillende soorten gemaakt naargelang het seizoen bestaande uit: broccollisoep, tomaat-pompoensoep, witloofsoep, aspergesoep. Op maandag is er altijd tomatensoep met of zonder gehaktballetjes.
In de feestperiode zijn er nog andere soorten beschikbaar.(zie feestfolder).


Klassiekers in onze bereide gerechten zijn: grootmoeders vol-au-vent, topprodukt: vogelnestjes in tomatensaus, gehaktballen, spaghettisaus natuur, spaghettisaus met verse groenten, stoofvlees, jagersstoofpotje, stoofpotje van melklam,… Alles kan aangevuld worden met puree, gratin dauphinois, wortelpuree, bakaardappeltjes van het huis, verse frietjes, verse huisbereide aardappelkroketjes.


In het najaar vanaf september tot ± maart april, naargelang het weer hebben we van maandag tot donderdagmiddag witloof in hesp en hutsepot.

Er is altijd een ruime keuze aan huisgemaakte pasta gerechten bestaande uit: lasagna, macaroni met kaas en hesp, tagliatelli con pesto, canneloni, spirelli met gehaktballetjes in basilicumsaus, spaghetti bolognaise, moussaka.


Voor een vlugge snack hebben wij ook kaasrollen,pizza’s,quiches.