Over Slagerij Taveirne

Slagerij Taveirne is een moderne slagerij met de vertrouwde kwaliteit van de ambachtelijke beenhouwerij van toen en het veelzijdig aanbod van nu. We laten u graag kennis maken met onze zaak die nu reeds 17 jaar zijn tevreden klanten bediend. In 1993 starten we onze zaak in de Mgr. De Haernelaan 36 te Kortrijk. Om er na 15 jaar wat verderop er een volledige nieuwe zaak te openen in de Aalbeeksesteenweg 23. Ons doel is garant te staan voor kwaliteit, vakmanschap en service voor klanten.

 

Geert Taveirne is een echte beenhouwer. Bij ons vindt je (h)eerlijk vlees van de beste dieren en versneden in onze eigen ateliers. Vandaag de dag bestaat het team van slagerij Taveirne uit gedreven vakmensen die garant staan voor kwaliteit,service en flexibiliteit. Een bezoek aan onze zaak zal u zeker overtuigen van ons ruim gamma kwaliteitsprodukten. 70 % van onze fijne vleeswaren wordt in eigen huis gemaakt op ambachtelijke wijze. Een greep uit ons gamma huisbereide charcuterie: patés (v/d chef,appel,crème,…), filet d’anvers, artisanaal gekookte ham, beenhesp, bloedworst, kippenwit,…
Andere specialiteiten zoals salami’s, gedroogde hammen (Ganda Ham), kazen (Vlas kaas)… worden aangekocht bij geselekteerde leveranciers.


Ontvangstcontrole

Kwaliteit begint bij de leverancier. Bij de levering van de producten controleren we altijd de hygiëne van chauffeur en vrachtwagen,de temperatuur van het vlees , het gewicht en de lotnummers.

Traceerbaarheid

Na het bereiden van de gerechten wordt alles onmiddellijk verpakt en afgekoeld en voorzien van een lotnummer. In combinatie met het lotnummer van de leverancier kunnen we zo van elke bereiding teruggaan naar de bron van het vlees.

Gescheiden ateliers en koelcellen

Slagerij Taveirne werd ontworpen met onze ervaring en met medewerking van winkelinrichting Wimag. Onze slagerij beschikt over een koude atelier, een warme keuken en een aparte afwasruimte. Er zijn afzonderlijke koelcellen voor charcuterie, vers vlees, groenten en afval. Voor panklare gerechten hebben we een koelcel met dieptekoeling.


Kortom Slagerij Taveirne staat voor …
KWALITEIT,SMAAK EN ADVIES